Salon de tatuaje in Chisinau

Salon

 • Salonul Leovink Tattoo a fost înfiinţat în anul 2010.
 • În cadrul salonului realizez lucrări complexe, picturi şi modele unice la comandă desenate de mine. Aici nu există limite de imaginaţie, orice idee a clientului se poate pune pe foaie şi apoi pe piele, ofer consultanţă cu privire la model, dimensiune, încadrare etc... pentru a arăta cît mai estetic în aşa fel încît să fie mulţumit clientul cît şi eu.
 • Nu ezitati să-mi vizitaţi galeria foto cu lucrările executate de mine: galerie , iar pentru mai multe detalii şi consultanţă gratuită vizitaţi pagina de contact , imi puteţi scrie prin e-mail, skype, sau cel mai bine să-mi faceți o vizită în salon.
 • Igiena: Salonul este echipat cu cea mai bună aparatură profesională din industria tattoo. Se lucrează cu ace sterile de unică folosinţă care se desfac în faţa clientului şi pigmenţi organici de cea mai bună calitate.
 • Restul echipamentului după folosire se sterilizează urmînd nişte paşi foarte stricţi de sterilizare, cum ar fi: curăţarea cu ultrasunete, sterilizarea la rece cu soluţii destinate acestui scop, sterilizarea cu ultraviolete şi sterilizarea la aer cald şi presiune. Riscurile de infectare şi boli transmisibile fiind nul.


 • Tatuarea persoanelor sub 18 ani este strict interzisă!

Profil

 • Mă numesc Dinu, m-am născut în Leova, un mic orăşel de la sudul Moldovei, în anul 1979. Desenez şi pictez de mic, cam de pe la 5 ani. Am absolvit şcoala de arte plastice din orașul natal, după absolvirea liceului în 1998 mi-am continuat studiile în Romania, unde am absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, am absolvit cu succes un masterat în Antropologie în cadrul Universităţii de Nord din Baia Mare, tot aici am urmat cursurile Şcolii Doctorale de Filosofie . Am făcut cunostinţă cu arta tatuajelor prin anul 1999, tot atunci mi-am achiziţionat primul aparat şi accesorii pentru tatuaje, primii clienţi au fost colegii şi amicii din anii de studenţie. În anul 2009 m-am întors în ţara mea. În 2010 am reușit legiferarea activității serviciilor de tatuaje în Republica Moldova, tot în același an, am primit autorizaţia de funcţionare pentru salon. În toamna lui 2011 m-am însurat şi am devenit tătic.
 • Sedentar până-n măduva oaselor, dar îmi vine uneori să-mi iau lumea în cap, în rest …lumea spune că sunt un băiat de treaba.

Îmi place:

  1. Tatuajele monocrome - alb si negru, realistice şi, în general, să-mi pun mănuşile şi să m-apuc de treabă. Şi creionul pe hârtie, când mă pocneşte inspiraţia.
  1. Haiduci, rebeli, pacifişti, oameni curajoşi, oameni curioşi, hackeri, anarhişti, ateişti şi antiteişti, poligloţi şi oameni fără prejudecăţi. WikiLeaks, şi, în general, oricine care are curajul să se facă auzit şi să se răscoale
  1. Pescuitul şi vînătoarea, fripturile mari făcute ca lumea, vinul şi berea, cafeaua, şi….cam tot ce-i interzis de doctori şi preoţi.
  1. Versuri scrise ca lumea, “Saving Private Ryan”, “Matrix”, Red Hot Chili Peppers…
  1. Torrentsmd :)

Nu îmi place:

  1. Ipocrizia crestină - ipocrizia religioasă care este rădăcina tuturor relelor de pe Pămînt.
  1. Cenzura
  1. Noţiunile de „guvern”, „stat” şi „graniţe”. Războaie şi aţâţători de război, rasişti, xenofobi, egocentrici, mercenari, inculţi, analfabeţi şi oameni care nu pot —şi nici nu incearcă— să lepede ideile preconcepute.
  1. Lenoşii şi paraziţii, care aşteaptă să le cadă din cer de pomană, lăudăroşii, făţarnicii, bădăranii, politicienii…
  1. Zăpada şi frigul .

System Info

Contact Info